En dag i Gamla Stan

Spread the love

2016-03-30 12.30.49 Förra vecka var jag och min kompis i Gamla Stan. Sonja och jag brukar åka dit när det är fint väder och den här gången hade hon med sig sin dotter Rebecka. Rebecka hade hört så mycket om våra turer dit och hur trevligt vi alltid har så hon var såklart nyfiken. Det blev  en trevlig dag som vi började med att besöka vår favoritklädbutik som heter Sol och Måne. Den här gången köpte vi inget, vilket var ovanligt. Sedan besökte vi Chokladkoppen eller Kaffekoppen uppe på stortorget. Jag hade inte tänkt att äta något men blev suktad när de andra två vill äta ställets berömda nybakade fralla med Skagenröra. Så gick det med den dagens bantning. Mums vad gott det var, som vanligt. Nedanför så ser ni bilden på vår andra favoritaffär som heter Monikas design, där vi alltid blir varmt välkomnade. Jag älskar hennes inredning som i stort sett innehåller porslin. En hel del andra saker finns också såklart. Nu är det dags att natta kudden, så jag önskar en god natt och en trevlig tisdag, Kram Yvonne

2016-03-30 12.02.55

Bookmark the permalink.

About Yvonne

Hej, jag heter Yvonne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *