Nu Äntligen!

Hej alla fina! Jag har nu äntligen satt mig ner för att skriva några rader om livet med familj och våra underbara katter. Vi mår alla bra, för vi har varken åkt på influensa eller magsjuka som florar i de flesta hem just nu. Katterna mår också bra men går inte gärna ut när det är kallt eller som nu, halt med snö. Tiger går bara fram och ”luktar” på vädret, sedan vänder han och går in igen. Kitty går gärna ut men hon kommer snart in igen och viftar på tassarna, som den primmadonna hon är. Conrad kan vara ute en längre stund. Conrad har ju som en av mina döttrar säger, ett IQfiskmås när han går ut genom köksdörren, sedan går han runt och går in genom ytterdörren. Han verkar ha glömt att han just gick ut. Conrad är ju en underbar katt, så mysig. Pelle är ju van att vara ute, innan han flyttade in hos oss så han kan vara borta ett dygn ibland. Längre bort i området bor han ibland, oj vad vi oroar oss. Alla katter är förståss underbara på sitt sätt. God Natt o Kram från Yvonnetiger 004pelle 003trädgård 001Foton 014

Bookmark the permalink.

About Yvonne

Hej, jag heter Yvonne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*