Conrad soldyrkaren

Spread the love

Hej och godkväll. Vi har ju haft en längre tid med riktigt varm väder som de flesta av oss njuter av. De som verkligen tycker om värme förutom jag, är katterna. Vår underbara Conrad är en riktig soldyrkare som älskar att vara ute i trädgården hur länge som helst. Jag som har MS är inte som mina likasinnade. När jag fryser så sitter de med kylvästar och kepsar. Jag förstår inte hur de kan. Jag går nu in på sluttampen av min Rehab-period. Jag har njutit av personalens kunnande och förståelse. Det är 4:e gången som jag har varit på Liljeholmen och jag älskar varje minut. Nu får jag vänta två år tills nästa gång, surt. Det känns som de här 8 veckorna just har börjat. Jag önskar er God Natt och en God Natts sömn och dessutom en trevlig torsdag. Kram Yvonne <3 🙂

Bookmark the permalink.

About Yvonne

Hej, jag heter Yvonne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *